Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad
8

Spar 20% på første måltidskasse

Se rabat
Se rabat
Kokkens Hverdagsmad
Kokkens Hverdagsmad
Spar 20% på første måltidskasse

Uanset og du bor alene eller som børnefamilie, kan du finde en måltidskasse fra Kokkens Hverdag, der passer til dig. Spar tid på indkøb, madlavning og udtænkning af madplan gennem et fleksibelt abonnement med udskiftede sunde måltider i børnehøjde. 

Vores tanker

Fordele og ulemper ved Kokkens Hverdagsmad

Fordele
  • Ét af de mest populære valg
  • Sunde og gode måltidskasser
  • Gratis levering i hele landet
  • Arbejder for klimaet
  • 20 minutter til aftensmad
Ulemper
  • Ligesom mange andre gode leverandører skal Kokkens Hverdagsmad virkelig prioriteres – det er desværre ikke billigt
  • Blandede anmeldelser på sociale medier

Tilpas dine måltider

Brug beregneren på kokkenshverdagsmad.dk for at finde den ideelle måltidskasse til dig og din familie. Når du har prøvet din første måltidskasse, kan du altid efterfølgende ændre i bestillingen for at tilpasse mængden af mad efter behov. Måske husstanden består af aktive børn i voksealderen, der spiser lidt mere, eller omvendt personer med mindre appetit. Fleksibiliteten hos Kokkens Hverdagsmad gør det let og overskueligt at få måltidskasser sendt så de passer præcist til jer. Få mere familietid, når der spares tid på madlavningen, og nyd hinandens nærvær i hjemmet, frem for at bruge eftermiddagen i et supermarked.

Kom i gang med dit abonnement

Du kan let komme i gang med dit abonnement hos Kokkens Hverdagsmad! Vælg mellem måltider til 1-5 personer fordelt over 3-4 dage, og bestem derudover hvor ofte du ønsker levering af en måltidskasse. Ønsker du en engangslevering, er dette også en mulighed for en leveringspris på 65kr. Hvis du ønsker fast levering af din måltidskasse, er det helt gratis af få levering direkte til hoveddøren.

Drag fordel af 20% rabat på din første måltidskasse og start dine besparelser allerede i dag! Få leveret din måltidkasse enten tidligt inden afgang til arbejdet klokken 6, eller efter hjemkomst klokken 17. Er du ikke hjemme til din levering, så bare rolig! Maden kan nemlig godt holde sig frisk i noget tid (til ca. klokken 20) på leveringsdagen. Hvis du tilmed spiser opskrifterne i den planlagte rækkefølge, er du også sikret at måltiderne er så friske som muligt.

Du kan let sætte dit abonnement på pause eller ændre leveringsadressen, hvis du er en uge i sommerhus eller på ferie i Danmark. Kokkens Hverdagsmad leverer nemlig deres måltidskasser til hele Danmark. Hvis du bestiller din måltidskasse inden onsdag klokken 23:59, får du kassen leveret den kommende mandag. Abonnementet giver dermed stor fleksibilitet, som er en god værdsættelse i en travl hverdag uanset om man bor alene eller sammen med andre.

Helt kort

Kokkens Hverdagsmad i en nøddeskal

Kokkens HverdagsmadMåltidskasse
Måltider til3 – 4 dage
Pris pr. måltidfra 35 kr.
Antal personer1 / 5
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa

Andet interessant

Er Kokkens Hverdagsmad for alle?

Prøv Kokkens Familiekasse

Gør det lettere og sjovere for børnene at deltage i madlavningen ved at prøve Kokkens Familiekasse og lad dem være med til at udvælge ugens retter. Madlavningen bliver ikke kun lettere og hurtigere at håndtere, men kan også gøres mere hyggelig, når den udføres i selskab med andre. I Kokkens Familiekasse finder du velkendte børnevenlige retter, men med et twist. Her finder du retter som tomatsuppe, oksehakkebøf, kyllingepizza, nudelretter og retter med fisk. Du kan bestille måltidskassen og få retter med en pris fra 42,40 kr. per kuvert. 

  • Kokkens Hverdagsmad forbereder så meget som muligt, så du kan have lækker mad klar på blot 20 minutter
  • Der leveres (gratis) i hele Danmark
  • Kokkens Grønne Kasse indeholder en masse godt grønt samt flere grove kulhydrater.
Kokkens hverdagsmad bedømmelse
Kokkens Hverdagsmad er et hamrende populært valg i disse år. Fokus på klima, grøn og lækker mad som kan tilberedes hurtigt, og højeste kvalitet er i fokus.

Prøv Kokkens Grønne Kasse

Med den Grønne Kasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en masse grøntsager, mindre kød og flere grove kulhydrater. Alle grøntsager er i kassen økologiske og giver derfor en god samvittighed for din sundhed. Prøv denne kasse for at spise mere klimavenligt og give dine børn gode vaner. Måltidskasserne er sammensat med hjælp fra en ernæringsekspert, som sikrer at du får alle de næringsstoffer du har brug for. Du kan bestille måltidskassen og få retter med en pris fra 45,50 kr. per kuvert.

Hvad med pengene?

Er Kokkens Hverdagsmad pengene værd?

Sund og varieret mad på 20 minutter

Retterne i måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad tager blot omkring 20 minutter at klargøre – dermed sparer du tid på madlavningen, dog uden at gå på kompromis med smagen. Hvis du har en travl hverdag, der tit ender ud med hurtige takeaway-løsninger, rugbrødsmadder eller kedelige pastaretter, så vil du helt sikkert sætte pris på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Måltidskassen sikrer nemlig en sund og varieret kost, som er hurtig at tilberede, så du kan prioritere din fritid præcist som du vil. Du sparer også en masse tid i supermarkedet, hvis ugens aftensmåltider bliver leveret direkte. I din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er retterne så godt som tilberedte på forhånd – derfor behøver du ikke engang følge en decideret opskrift.

Fremgangsmåden til klargøringen af retterne findes blandt andet i deres egen app, så du let og mobilt kan få styr på dine måltider. Du kan let udskifte retterne i dine måltidskasser – her skal du blot være opmærksom på, at nogle retter er dyrere end andre. Dette fremgår ved bestilling. Husk desuden at spise retterne med fisk den første dag og de resterende måltider senest torsdag i leveringsugen for friske måltider. 

Sæsonvarer når de er bedst

Hos Kokkens Hverdagsmad er der særligt tre nøgleord der går igen: friskhed, sæson og variation. Du får i din måltidskasse friske varer efter sæson, så du altid er sikret den bedste smag. Derudover får du et fint udvalg af forskellige retter, så du kan prøve nye smagskombinationer hver dag. På den måde undgår du at falde ind i et loop og lave den samme håndfuld retter hver dag. Med en varierende kost gennem måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, får du mulighed for nye kulinariske oplevelser. Det er sundt at prøve noget nyt og lækkert at smage nye ting. Du kan også inspirere dine børn til at smage nye retter og deltage aktivt i madlavningen, for en fælles oplevelse. 

Tænk klima ind i madlavningen

På kokkenshverdagsmad.dk finder du desuden en masse inspiration til for eksempel at undgå madspild, genbruge emballage samt finde gode børnevenlige retter. Når du bestiller en måltidskasse, er du med til at skære ned på madspild, fordi du får tilsendt portionsdoserede varer. Derudover tilbyder Kokkens Grønne Kasse også ofte kødfri alternativer, så du kan skære ned på dit kødforbrug og dermed spise mere klimavenligt. 

Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general