Marley Spoon Måltidskasser

Bedst til prisen Marley Spoon Måltidskasser
7

Spar 1105 kr.

Se rabatkode
Se rabatkode
Marley Spoon Måltidskasser
Marley Spoon Måltidskasser
Spar 1105 kr.

Hvis du vægter bæredygtighed og klimavenlig mad højt, så er måltidskasseløsningen fra Marley Spoon nok noget for dig! Virksomheden bygger på grønne principper der stræber efter at gøre verden til et bedre sted, snarere end blot at udnytte den for profit. Du finder 30 lækre opskrifter hver uge som er udviklet nøje af dygtige kokke og ernæringseksperter, så du med god samvittighed kan servere måltiderne for dig selv, dine venner og familie. 

Vores tanker

Fordele og ulemper

Fordele
  • Lav retterne på under 30 minutter
  • Kæmpe udvalg
  • Bestil lige når det passer dig
  • Sæsonens råvarer
  • Gratis levering
Ulemper
  • Dyrere per portion end nogle af de andre større leverandører
  • Ikke helt samme udvalg som eksempelvis HelloFresh og Aarstiderne

Mad på under en halv time

Marley Spoon tilbyder hver uge en bred vifte af lækre retter inspireret af en masse verdenskøkkener. Fælles for dem alle er, at der er tale om råvarer af bedste kvalitet. Retterne tilberedes gennem 6 simple trin og er klar på under 30 minutter. På den måde spilder du ikke hele aftenen på at kokkerere, men du kan samtidig servere sund og lækker mad til både børn og voksne.

Du finder de nemme opskrifter enten i deres app, på din brugerkonto eller i din e-mail. Det forventes blot at dit køkken rummer et par basisvarer som olie, salt og peber – resten får du leveret direkte til døren! Desuden får du dagen før tilsendt en mail der skriver hvilke ingredienser du skal bruge.

Fleksible måltidskasser direkte til hoveddøren

Hos Marley Spoon kan du vælge mellem 2 forskellige måltidskasseløsninger alt efter om du ønsker retter til 2 eller 4 personer. Du kan selv sammensætte dine måltidskasser ud fra de 30 ugentlige opskrifter. Du kan tilmed vælge at gøre din måltidskasse 100% vegetarisk! Vælg en 2 personers kasse med mellem 3-5 retter per uge. Her ligger prisen på mellem 66-72 kr. per portion, det vil sige mellem 429-659 kr. per uge. Hvis du vælger en måltidskasse for 4 personer, ligger priser på mellem 50-65 kr. per portion. Her kan du vælge at få leveret kasser til 2-4 dage for en pris på mellem 519-799kr per uge.

Priserne ændres ikke, hvis du ønsker en udelukkende vegetarisk kasse. Retterne rummer friske ingredienser fra pålidelige leverandører og opskrifterne er professionelt udviklede og dækker over en masse forskelligt. Der er hver uge opskrifter uden tilsat gluten og uden mejeriprodukter. Du kan også let sammensætte din kasse udenom allergener, for du kan nemlig se en komplet oversigt over ingredienserne inden du bestiller på hjemmesiden. Her finder du også ingredienser som der kan være spor af i opskrifterne. Sammensæt din måltidskasse som du ønsker – hvad end det er børnevenlige retter, vegetariske, sunde eller glutenfri. Fragten på din måltidskasse er desuden gratis! Marley Spoon leverer til de største byer – tjek dit postnummer på deres hjemmeside.

Din måltidskasse har en fleksibel levering enten mandag eller søndag på forskellige tidspunkter.

Spar tid i den travle hverdag

Marley Spoon vil gerne gøre det så let for dig at spise sundt og varieret som muligt. Derfor klarer de indkøbsturen og sender udelukkende de ingredienser du skal bruge. Det gør det lettere at overskue madlavningen, samtidig med at du bekæmper madspild. Abonnementet er super fleksibelt og kan til enhver til ændres, rettes, sættes på pause og annulleres. Hvad end du bor alene, sammen med en eller som familie, kender du sikkert til hverdagens travlhed.

Det er ikke sikkert at maden står øverst på din prioriteringsliste, og du er måske heller ikke fan af at tilbringe din eftermiddag i kø sammen med resten af byen i et supermarked. Det kan også være svært at finde på nye retter, især hvis ugen er presset. I sådanne tilfælde, bør du helt sikkert overveje en måltidskasseløsning. Her slipper du for at handle ind, og du skal ikke tage stilling til andet end udvælge nogle retter fra en klargjort og lækker måltidsliste. Du behøver heller ikke sætte længere end 30 minutter af til at forberede aftensmaden. Til gengæld er du garanteret lækker, smagfuld og varieret kost, der tilmed kommer fra en grøn virksomhed med gode visioner!

Helt kort

Marley Spoon i en nøddeskal

Marley SpoonMåltidskasse
Måltider til2 – 4 dage
Pris pr. måltidfra 37 kr.
Antal personer4
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa

Andet interessant

Er Marley Spoon for alle?

En GRØN virksomhed!

Som virksomhed bestræber Marley Spoon på at være så bæredygtige som muligt. De er en 100% grøn virksomhed som tilmed er CO2-neutrale! De har en del CO2-kompensationsprojekter og hjælper derudover med en grønnere verden med projekter i Zambia og Uruguay. Disse grønne ambitioner kan også ses direkte på din måltidskasse. Ved levering bruges nemlig så lidt emballage som muligt. Det betyder at alle elementer i din måltidskasse fremstilles af 100% genvundne materialer og at de er FSC-certificerede. Certificeringen sikrer, at der ikke fældes mere træ end skoven kan nå at reproducere. Du kan også let affaldssortere din kasse efter brug. Hvis pappet er tørt, kan det sorteres som pap. Du kan derudover genbruge køleelementerne – enten til en skovtur eller som nødløsning til hævninger eller lignende. Isoleringsposerne er lavet af 96% papir, hvilket betyder, at du også kan sortere det som papir. Hvis du er yderligere interesseret i Marley Spoons grønne program, kan du læse deres bæredygtighedsrapport fra 2020 på deres hjemmeside. 

  • Fantastiske anmeldelser
  • Mange forskellige, lækre måltidskasser
  • God rabat på de første ordrer
Marley Spoon bedømmelse
Marley Spoon er et lækkert valg der er rigtigt for de fleste. Med deres mange muligheder, lækre råvarer og sæsonfokus leverer de høj kvalitet året rundt. Vi kan varmt anbefale dem.

Hurra for måltidskasser

Vi lever i en tid hvor verden har brug for grønne virksomheder og initiativer. Med en måltidskasseløsning kan du være med til at bekæmpe madspild, fordi du kun får tilsendt de ingredienser, du skal bruge. Dermed undgår du at råvarerne går i forrådnelse, fordi du glemmer at posen med gulerødder stadig ligger nederst i grøntsagsskuffen, eller at de sidste par grøntsager ikke er blevet brugt rettidigt. Det er altid ærgerligt at smide madvarer ud – men for mange kan det være svært at overskue hvad  der er handlet ind og til hvad. Med måltidskasser fra Marley Spoon kan du være sikker på, at der ikke bliver smidt mad ud. Du kommer ikke til at ligge inde med de resterende kartofler, som hvis du købte 1 kg, for du får kun sendt dem, der skal bruges til pågældende opskrift. Hvis du ydermere er god til at sortere emballagen fra din måltidskasse, kan du med god mavefornemmelse tale højt om dit abonnement. Måltidskasser er en skøn måde at på variation ind i kosten på! Nu behøver du ikke længere skulle skrive af fra komplicerede opskrifter eller sætte meget tid af til at forberede nye retter. Niks! Alt du behøver er at følge 6 lette trin – og vupti! På under 30 minutter har du et lækkert måltid klart til dig, din familie eller venner. Måltidskasser er en let, tidsbesparende og spændende løsning der allerede har vundet indpas hos mange husstande og som er kommet for at blive!

Hvad med pengene?

Er Marley Spoon pengene værd?

Spring ud i nye madeventyr!

Marley Spoon er allerede mestre i at levere sund mad til enlige, par, samlevende og børnefamilier. De leverer nemlig allerede i Østrig, Australien, Belgien, Tyskland, Holland og i USA. De lægger ikke skjul på deres helt grønne agenda, som giver forbrugerne en god mavefornemmelse. Tilmeld dig let i dag og udforsk de 30 lækre opskrifter! Husk at du let kan administrere dit abonnement både på hjemmesiden og i deres app. Nyd den dejlige luksus ved kun at skulle tage stilling til, hvilken af de smagfulde 30 retter du skal have sendt hjem næste uge, eller hvilket verdenskøkken du nu skal prøve! Hvis du gerne vil spise mere vegetarisk, men måske har svært ved at finde inspirerende opskrifter, er Marley Spoon også et godt sted at starte.

Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general