Den Grønne Asparges Måltidskasser

Den Grønne Asparges Måltidskasser
8

Spar penge med Den Grønne Aparges

Se rabat
Se rabat
Den Grønne Asparges Måltidskasser
Den Grønne Asparges Måltidskasser
Spar penge med Den Grønne Aparges

Døgnet har sjældent nok timer. Vi kender nok alle følelsen af aldrig at komme til bunds i to do-listen eller nå de ting, vi egentlig håbede på. Hverdagen er for mange tæt pakket – så hvorfor ikke gøre plads til at nyde hinandens selskab og nærvær med friske måltider leveret direkte til døren? Med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges kan du prioritere dig og selv og din familie ved at give mere plads til hygge, frem for at udtænke nye madplaner, handle ind eller stå i køkkenet hele aftenen. Alt dette dog uden at gå på kompromis med smag, vitaminer og næringsstoffer.

Vores tanker

Fordele og ulemper

Fordele
  • Lækker mad på 30-60 minutter
  • Lokale leverandører
  • Gratis levering og ingen binding
  • Lette opskrifter enhver kan følge
  • Sæsonbetonede varer
Ulemper
  • Lidt dyrere end andre i markedet, grundet lokale leverandører (som dog har dejlig god kvalitet)
  • Nogle retter tager lidt længere tid end man nødvendigvis føler for en onsdag aften efter arbejde

Spændende nye opskrifter hver uge

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges tager 30 til 60 minutter inklusive ovntid, og du er sikret spændende og lækre opskrifter hver uge, uden at du skal bruge tid på at undersøge opskrifter og søge på nettet. Du kan vælge mellem 5 forskellige kasser og du kan ændre kasse hver uge, hvis du vil prøve noget nyt. På den måde har familien mulighed for at prøve noget nyt og spændende som en god start på den nye uge.

Vælg kasser med måltider til 1 til 6 personer, der rækker til 3 eller 4 dage. Prøv for eksempel Familiekassen, hvor du får retter velegnet til både familiens store og små og som er hurtige at tilberede. Hvis det frister med nye, spændende og anderledes retter fra hele verden, er det Inspirationskassen, der vil være bedste match! Ligeledes finder du dejlige smagsoplevelser i Den Grønne Asparges’ Slankekasse og Vegetarkasse. Retterne i måltidskasserne udskiftes hver uge, så du altid har mulighed for varierede måltider du aldrig får nok af! Du kan også prøve den dejlige Pescetarkasse, der med fiskeopskrifter også er bedre for klimaet og super sund. 

Helt kort

Den Grønne Asparges i en nøddeskal

Den Grønne AspargesMåltidskasse
Måltider til3 – 4 dage
Pris pr. måltidfra 32 kr.
Antal personer1 / 6
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa

Andet interessant

Er Den Grønne Asparges for alle?

Lokalt er bedst

Al kødet i måltidskasserne er fersk kvalitetskød og du kan kun forvente helt frisk fisk. Den Grønne Asparges udnytter lokale muligheder i forhold til gårde, slagtere, fiskehandlere og bagere. Du får derfor sæsonens bedste grøntsager hjem direkte fra lokale gårde, slagterier og bagerier omkring Århus. Den Grønne Asparges’ bestræber sig på at få flest danske råvarer i kasserne, men gør også brug af udenlandsk producerede råvarer i deres kasser, for at brede udvalget af retter længere ud på verdenskortet.

  • 18 nye, lækre opskrifter – hver uge
  • Familievenligst, nemt og hurtigt
  • Premiumkasser med mad fra hele verden
Den Grønne Asparges bedømmelse
Den Grønne Asparges gør det rigtigt godt, har et bredt udvalg af måltidskasser og fokuserer meget på et godt udvalg som er let at lave for enhver familie. Der er noget for alle, og du bliver positivt overrasket over hvor let det er at komme i gang.

Tilpas let dit abonnement

Nyd friheden ved et abonnement uden bindingsperiode og med fri oprettelse og levering mandag eller tirsdag! Du kan også let sætte dit abonnement på pause, hvis du i en periode ikke er hjemme. Det er let at køre i loop med de samme retter – med en måltidskasseordning får du en løsning, der holder madglæden oppe samtidig med at dække dig helt ind sundhedsmæssigt, så du med god samvittighed kan servere maden for familie og venner. Du kan let udforske de forskellige måltider for de kommende uger og se dine bestillinger og leveringer på Den Grønne Asparges’ hjemmeside. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få gode råd og tilbud i indbakken, så du altid er opdateret.  

Hvad med pengene?

Er Den Grønne Asparges pengene værd?

Spar penge med en rabatkode

Den Grønne Asparges tilbyder brug af rabatkode til nye kunder. Klik på linket øverst for at se den bedste rabatkode lige nu. Det hjælper bestemt på økonomien i disse tider.

Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general