HelloFresh Måltidskasser

Vores testvinder HelloFresh Måltidskasser
10

Spar op til 1200 kr.

Se rabatkode
Se rabatkode
HelloFresh Måltidskasser
HelloFresh Måltidskasser
Spar op til 1200 kr.

Ligegyldigt om du spiser vegetarisk, kødretter, kalorielet eller elsker klassiske familieretter, så vil du kunne finde lækre opskrifter hos HelloFresh. Hos HelloFresh får du muligheden for at vælge mellem 18 lækre opskrifter hver uge som leveres direkte til hoveddøren med sporbar og super fleksibel levering. Du kan mixe helt som du vil, og derfor gøre alle i husstanden glade, men samtidig have mulighed for at stifte bekendtskab med nye og smagfulde retter. Forny din madplan med nye smagskombinationer fra verdenskøkkenet eller fra gode velkendte retter.

Vores tanker

Fordele og ulemper

Fordele
  • Rigtigt god kvalitet
  • Interessant udvalg
  • Mad til alle slags diæter
  • Ingen spild
  • Let over overskueligt
Ulemper
  • Dyrere end mange andre i markedet – ikke så budgetvenligt
  • Mange muligheder kan gøre det svært at vælge hvilken kasse er den bedste til dig og din familie

Stor erfaring i stor smag

Med mere end 10 år bag sig har HelloFresh formået at levere måltidskasser på tværs af 14 markeder som en verdensførende måltidskasseudbyder. Abonnementet giver en fleksibilitet i hverdagen og er en god måde at spare tid og kræfter på. Du behøver ikke længere skynde dig ned i supermarkedet i rush hour for at handle ind til den samme opskrift igen – med HelloFresh kan I som husstand sammen let vælge nye, spændende og velsmagende retter, der hver uge bliver leveret direkte til døren.

Som måltidskasseudbyder har HelloFresh en stor fordel i at du kan blande de forskellige opskrifter som du vil. Opskrifterne går til tider igen, så du har mulighed for igen at bestille dine favoritter. Tag et kig på ugens menu og se allerede nu frem til dit næste måltid. Den tyske virksomhed giver med deres måltidskasseabonnement danskere mulighed for at spare tid og penge på indkøb til frokost og aftensmad.

Mindre madspild, mere madglæde!

Alt er gjort superlet med dine måltidskasser hos HelloFresh! Du modtager ingredienserne til de forskellige retter i nøje opdelte poser med farvemærkat, så man på nul komma fem kan komme i gang med dagens måltid. I kassen medfølger simple opskrifter med lette trin og billeder, så du guides igennem fremgangsmåden på en overskuelig og brugervenlig måde. Derudover vil der være mindre madspild end når der normalt tilberedes mad, eftersom måltidskassernes doseringer passer til den pågældende opskrift – hvis der skal bruges én gulerod, får du én gulerod.

Dette gør også måltidskassen ideel til enkeltpersoner, der har svært ved at tilberede den rette mængde mad uden at ende med madspild eller for hurtigt forrådnede madvarer. Hvis man kun handler ind til én person, kan det hurtigt blive en udfordring at få brugt alle råvarerne op før de bliver dårlige, uden at spise det samme i mange dage. HelloFresh er også ideelt til familier, der gerne vil inkorporere nye smage til aftensmåltidet eller frokost og som let kan have børnene med indover udvælgelsen af ugens opskrifter. De simple opskrifter er desuden børnevenlige med sine billeder såvel som maddoseringer, der gør det let for de små at deltage i madlavningen.

Tilpas dine måltider og opskrifter

Vælg mellem mad til 2 eller 4 personer fordelt på 3, 4 eller 5 måltider. HelloFresh er transparente med sine priser og viser overskueligt din pris per portion, så du let kan holde øje med budgettet og besparelser. Priserne starter på 43,50 kroner per måltid, og dette er inklusive lækre varer som fisk og ost. Det er let at glæde sig til hver uge ved at kigge måltidskalenderen igennem. Der er ingen binding på dit abonnement, og du kan til enhver tid sætte det på pause, hvis du i en periode ikke er hjemme eller hvis ugens måltider ikke falder i husstandens smag.

Navigér i ugens opskrifter, i dit abonnement og følg let med i leveringen i HelloFres- appen. Du kan desuden glæde dig over den reducerede transporttid hos HelloFresh, som giver mindre CO2-udslip og som er med til at gøre dem til den første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhed. Overskydende mad doneres til en varmestue i Helsingborg, så madglæde kan spredes. HelloFresh kompenserer altså for 100% af deres direkte CO2-udslip.

Derudover investerer de i grønne initiativer som Planetly, der med deres klimaforandringseksperter hjælper HelloFresh med at analysere deres CO2-udslip. HelloFresh støtter ydermere bæredygtigt landbrug i Kasigau Corridor-regionen i Kenya gennem FNs projekt REDD+. Du kan derfor have god samvittighed ved at vælge HelloFresh.

Helt kort

HelloFresh i en nøddeskal

HelloFreshMåltidskasse
Måltider til3 – 5 dage
Pris pr. måltidfra 46 kr.
Antal personer2 / 4
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa

Andet interessant

Er HelloFresh for alle?

Retter og opskrifter til enhver smag!

Måltidskassens opskrifter er forskellige på den bedst tænkelige måde – du finder både klassiske gryderetter for hele familien, asiatisk inspirerede bowls såvel som weekendmad med burger og sandwiches. Hvis du ønsker at skære ned på dit kødforbrug af klima- eller livsstilsmæssige grunde, tilbyder HelloFresh også hver uge flere vegetariske måltider. Der er altid et bredt udvalg af både vegetariske retter samt pasta- og risretter. Når du vælger ugens måltider, kan du desuden holde øje med tilberedningstiden og kalorieindholdet, så du kan holde styr på dine planer. På hellofresh.dk finder du desuden opskrifter på mange retter, så du altid kan drage inspiration til nye madeventyr. 

  • 18 nye, lækre opskrifter – hver uge
  • Familievenligst, nemt og hurtigt
  • Premiumkasser med mad fra hele verden
hellofresh bedømmelse
Det er tydeligt at HelloFresh er en af de dygtigste måltidskasseleverandører i markedet. De gør deres arbejde godt, leverer let og hurtigt, og har et fantastisk og spændende udvalg. Det er en god måltidskasse uanset om det er til én, to eller en hel familie. Der er masser af spændende muligheder, så det ikke bliver kedeligt.

Kun de bedste råvarer

Hav god samvittighed med din HelloFresh måltidskasse, når du ved, at al fisk er ASC-MSC eller GLOBAL G.A.P-certificeret, al frugt og grønt Klasse I, lime og citroner økologiske samt kyllingen dansk. HelloFresh udvælger nøje deres leverandører og prioriterer lokalt dansk landbrug. Du får de udenlandske ingredienser fra de mest autentiske steder, som sikrer det bedste af det bedste – for eksempel kommer den græske salatost fra Grækenland. Foruden madspild kan du med en måltidskasse fra HelloFresh og glæde dig over, at opskrifterne ikke indeholder unødvendig energi. Med måltider der normalt ligger på 500-750 kalorier, får du ikke mere end du behøver, men du snydes bestemt ikke for hverken smag eller næring.

Opstår der et problem under leveringen eller har du spørgsmål? Så finder du let hjælp i HelloFresh chatfunktionen, der kan tilgås let på appen. Hvis du mod forventning modtager råvarer, der ser kedelige eller slatne ud, får du gennem venlig kundeservice hurtigt kompensation for at sikre, at du ikke snydes. Det må være fair business!

Skræddersy dine måltider

Om ugens menu skal bestå af en asiatisk inspireret oksekødsbowl, en sprød sandwich, ovnstegt svinemørbrad, lækre tacos eller noget helt femte, er helt op til dig! Du kan nemlig frit vælge hvilke opskrifter der ugentligt skal indgå i din måltidskasse fra HelloFresh. De medfølgende opskrifter kan let gemmes til fremtidige stunder, hvor du får lyst til at prøve kræfter med en af dine favoritretter.

Opskrifterne fra HelloFresh er lette at tilpasse eventuelle allergier. Der er masser af vegetariske opskrifter i ugens menu, og har du en bestemt allergi, gør doseringsmetoden det let at undlade for eksempel mælkeprodukter eller andre ingredienser. Med måltidskasser fra HelloFresh får du smagen af dejlig hverdagsmad pakket ind på en ny og inspirerende måde. Det kan være svært at tænke nye retter ind i madplanen – HelloFresh har klaret det for dig! Måltidskasserne rummer sædvanlige ingredienser som ris, spaghetti og kylling, men indeholder også ofte flere mere atypiske varer som halloumi, perlespelt, risottoris og forskellig fisk. 

Hvad med pengene?

Er HelloFresh pengene værd?

Gode besparelser at hente

HelloFresh kører ofte kampagner med store besparelser på dine første måltidskasser, ligesom en lang række influencers tit tilbyder rabatkoder til nye brugere. Tag et kig rundt og find en rabatkode til dit første køb – så bliver besparelserne endnu større!

Som studerende kan du også drage fordel af HelloFresh’ studierabat, som for nye kunder giver 35% på den første måltidskasse og efterfølgende 10% på alle efterfølgende kasser i 6 måneder. Du skal blot bekræfte din studieaktivitet for at modtage rabatten. Lev på ren luksus som studerende med lækre varierende måltider med opskrifter og smage fra hele verden – uden at sprænge budgettet. Du kan som studerende også let tilpasse antallet af personer til din måltidskasser, hvis du venter gæster eller gerne vil imponere din familie, kæreste eller venner med et lækkert måltid. 

Hvorfor skal jeg vælge måltidskasser?

Med en måltidskasseløsning som HelloFresh behøver du ikke længere bruge energi på at opsøge nye opskrifter – du får dem serveret let og overskueligt i en app med billeder, ingrediensliste og fremgangsmåde. Måltidskasser er derfor en genial måde at inkorporere nye råvarer i madplanen, uden at skulle bladre en masse kogebøger igennem eller søge rundt på nettet før man begiver sig ned i supermarkedet. Og det slipper du i øvrigt også meget for: At skulle handle ind.

Med HelloFresh får du leveret alle de ingredienser (undtagen et par få basisvarer) der behøves til de forskellige opskrifter lige til døren. Det betyder, at du kan bruge din eftermiddag efter en arbejdsdag på at tage direkte hjem eller i hvert fald minimere den tid, du skal bruge i et supermarked. Du er dog stadig sikker på at få gode råvarer med HelloFresh, og dermed bliver måltidskasseordningen ikke på kompromis af  kvalitet og sundhed. Det er også let at lade sig friste, når man køber ind – mange gode tilbud virker lokkende sammen med snacks eller ”unødvendigheder”.

Når du bestiller måltidskasser, undgår du dermed også at få overskydende energi indenbords, fordi du får leveret nøjagtigt de ingredienser, du skal bruge. Portionerne er en tilpas mængde – for de fleste hverken for meget eller lidt. Det gør det også lettere at holde kalorierne nede i hverdagen, fordi du netop får en portionsbaseret opskrift. Udover at det kan blive lettere ikke at ”overspise”, er de portionsbaserede måltidsposer også mere klimavenlige. Lær desuden familiens mindste at smage på nye retter med anderledes smagskombinationer for at udvide den kulinariske horisont og vænne dem til nye smage, så de i fremtiden får lettere ved at smage ny mad.

Du kan let tilberede dine måltider fra HelloFresh med andre eller med børn,  fordi opstillingen af opskriften er let at gå til og meget brugervenlig og visuel. Børn bliver generelt gladere for et anderledes måltid, hvis de selv har været med til at lave det. Du kan derfor give dit barn stor indflydelse på aftensmåltidet ved at lade dem vælge med i appen – samtidig med en bevidsthed om at energifordelingen er i orden. For personer der bor alene, kan det også være svært helt at dosere de rigtige mængder mad. Med HelloFresh får du en god portion til én person, uden at smide overskydende ud. Hvis du har lange, travle arbejds- eller studiedage kan det være en stor hjælp med måltidskasser, fordi du sparer meget indkøbs- og tilberedningstid.

Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general