RetNemt Måltidskasser

Bedst til prisen RetNemt Måltidskasser
9

Spar 30%

Se rabatkode
Se rabatkode
RetNemt Måltidskasser
RetNemt Måltidskasser
Spar 30%

Leder du efter en fleksibel måltidsløsning, der giver hverdagene mere smag, mere tid og mindre besvær? Med en måltidskasse fra RetNemt er du sikret et fleksibelt abonnement, der let kan sættes på pause eller reguleres, så det passer perfekt til dig. Hos RetNemt finder du hver uge 30 forskellige opskrifter med priser fra 45kr. pr. portion inklusive levering. Du får tilmed adgang til over 800+ inspirerende opskrifter! Hvis du opretter dig nu, får du 30% på de første tre leveringer, som kan give en besparelse på op til 800kr. RetNemt leverer i hele landet, også selvom du ikke er hjemme.

Vores tanker

Fordele og ulemper ved RetNemt

Fordele
  • Kvalitetsmåltidskasser i 15 år
  • Lækre måltidskasser
  • Let registreringsprocess
  • Arbejder for mindre madspild
  • Sunde måltidskasser
Ulemper
  • Lidt dyrere mad pr. portion end hos andre leverandører
  • Grundet den lidt højere pris kan det afholde folk med stramme budgetter eller større familier

Glade kunder i over 15 år

RetNemts to stiftere Klaus Toft og Bjarne Marell fik ideen til en måltidskasseløsning, der ville gøre hverdagen lettere for danskerne samtidig med at stimulere madglæden i 2004. Det tog dem 2 år før RetNemt rullede ud på markedet og lige siden er virksomheden vokset til ca. 105 ansatte og de samarbejder i dag med dygtige leverandører, fotografer, opskriftudviklere og eksperter. RetNemt har dermed sendt lækre måltidskasser ud i over 15 år, hvilket har resulteret i mange glade kunder.

Du kan læse en masse kundeanmeldelser på retnemt.dk og få individuelle syn på, hvorfor RetNemt er en god måltidskasseløsning! Mange af de tidligere kunder lægger vægt på, at tidsbesparelsen er en stor lettelse i hverdagen ligesom mange roser konceptet, der gør det muligt at få varierende aftensmad til hele familien. RetNems lækre opskrifter udvikles på baggrund af kundeønsker og afprøves nøje gennem et testpanel inden de sidste justeringer kommer på plads og retten uploades på siden. 

Lækkert og tidsbesparende

Måltidskasserne fra RetNemt er både gode til børnefamilierne som er vilde med danske retter, til dem der ønsker at udfordre smagsløgene med mere eksotiske opskrifter, eller til dem der søger en mere varieret og sund kost. Du kan altid vælge imellem 30 forskellige opskrifter hver uge, hvoraf minimum 2 er fiskeretter og med mulighed for at vælge imellem 4 vegetariske opskrifter. På en uge kan du få leveret 2-5 retter lige til døren. Et abonnement hos RetNemt er både super lækkert og tidsbesparende. Alle måltider tager typisk 30 minutter (+/- 10 min.) at tilberede, og så slipper du også for eftermiddage i supermarkedet, som ofte også byder på impulskøb.

Du kan derfor hurtigt komme til at spare penge ved at have abonnement hos RetNemt, og du får tilmed mulighed for at spise sundt og nærende med masser af økologi og grønt. På retnemt.dk finder du listen med de 60+ råvarer som altid er økologiske i dine måltidskasser. Listen rummer blandt andet gulerødder, hakkede tomater, pasta og ris, bønner og bælgfrugter samt mejeriprodukter som forskellige typer mælk, creme fraiche, piskefløde, mayonnaise og yoghurt. RetNemt samarbejder også med flere økologiske mærker som Naturmælk og Urtekram. Naturmælk leverer alle de økologiske mejeriprodukter, mens Urtekram sørger for kornprodukter, ris og konserves. Du er dermed sikret gode råvarer fra de bedste leverandører, når du handler hos RetNemt. 

Helt kort

RetNemt i en nøddeskal

RetNemtMåltidskasse
Måltider til2 – 5 dage
Pris pr. måltidfra 48 kr.
Antal personer2 / 4
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa

Andet interessant

Er RetNemt for alle?

Nem oprettelse 

Det ligger allerede i navnet, men det er dejlig nemt at komme i gang med et abonnement hos RetNemt. Med ét klik navigeres du til siden, hvor du kan designe din egen måltidskasse. Her får du en komplet oversigt over alle uges retter inddelt i kategorierne hurtig, fjerkræ, familievenlig, okse, svin, fisk og skaldyr, sund og vegetar. Dermed har du et overskueligt overblik over de mange lækre måltider. Lad tænderne løbe i vand med retter som cremet svampefettuccine, gratinerede tortillas, grillstegt laks, mexicanske kødboller eller paprikamarinerede koteletter. Du finder også altid familievenlige retter som boller i karry eller spaghetti bolognese, som falder i de mindstes smag. Opskrifterne er også en oplagt mulighed for at præsentere mere kræsne børn (og voksne) for nye smagskombinationer. Nogle af retterne er dyrere og tillægges et ekstra beløb – dette fremgår ved bestilling. Det eneste du selv skal have i køkkenet på forhånd, er en lille håndfuld ingredienser, nemlig: salt og peber, smør og madolie, sukker samt hvedemel. Alt andet leveres med dine måltidskasser hver uge. Derudover skal du max. have gang i 3 gryder/pander på samme tid, hvilket er med til at holde mængden af opvask nede og bordpladsen overskuelig. 

  • Sunde og lækre måltidskasser
  • Dejlig let registrering og oprettelse
  • Hele 40 forskellige opskrifter hver uge – noget for alle!
Retnemt bedømmelse
Med over 15 år på bagen ved RetNemt lige hvad der fungerer: Lækre, sunde måltidskasser leveret til døren. Du får en nem process, fantastiske råvarer og hver uge 40 nye opskrifter at vælge imellem. Der er simpelthen noget lækkert for selv den mest kræsne familie!

Lad familien samles i køkkenet

Mange børn finder det sjovere at deltage i madlavningen, hvis de selv har været med til at bestemme menuen. Når du bestiller din måltidskasse hos RetNemt kan de mindste være med i udvælgelsesprocessen og bruge billederne af retterne som motivation for selv at deltage aktivt i madlavningen. Brug den besparede tid fra supermarkedet på at samles i køkkenet som familie og del den gode oplevelse af at lave mad sammen.

Hvad med pengene?

Er RetNemt pengene værd?

Fleksibelt abonnement uden binding

Med et uforpligtende abonnement hos RetNemt har du altid mulighed for at sætte din levering på pause og endda ændre i uges menu helt indtil 3 dage før levering. Din måltidskasse bliver leveret ved hoveddøren mellem kl. 00 og 17, og emballagen kan holde dine varer kolde og friske indtil kl. 21 samme dag, hvis du ikke er hjemme. Det anbefales at varerne hurtigst muligt sættes på køl. Varerne har en holdbarhedstid på 5 dage i køleskab og max. 2 dage for fisk og skaldyr (begge inklusive leveringsdagen). Derudover kan du afmelde dit abonnement når du vil, så længe det er før deadline som er torsdag kl. 23:59. Du kan også teste nogle af retterne ud ved en engangsbetaling, dog er der større besparelse ved at oprette et abonnement. Hvis du er en uge i sommerhus eller ønsker mad leveret til en virksomhedsadresse eller lignende, er dette også en mulighed hos RetNemt. 

På vejen mod mindre madspild

Fordi du i din måltidskasse fra RetNemt får leveret nøjagtig de råvarer du skal bruge, skriver de sig også godt ind i bølgen om at bekæmpe madspild. Når man selv køber ind, er der visse varer som kun fås i bestemte mængder, fx en pose gulerødder eller et bundt porrer – med RetNemt slipper du for at bruge penge på råvarer, du ikke når at spise! Det kan være svært at spise et bundt porrer op, hvis man kun skal bruge en enkelt, såfremt man ikke gider spise det samme mange dage i træk. Med måltidskasser fra RetNemt får du altså mulighed for både at spise varieret og passe på klimaet. Det må være en win-win!

Sunde og nærende måltidskasser

Alle måltidskasserne er sammensat af dygtige specialister, og opskrifterne er baseret på de officielle kostråd, så du er sikker på at familien får sunde og nærende måltider. Det er således også blive lettere at holde vægten nede, for måltidskasserne er portionsdoserede. Derudover kan du undgå at shoppe for mange snacks eller takeaway, fordi du allerede online har bestilt ugens aften- eller frokostmenu. Hvis du har allergier, er diabetiker eller har specifikke fødevarepræferencer, kan du let fravælge animalske produkter i dit abonnement.

Du kan også altid tjekke ingredienslisten ud, inden du bestiller dine måltider. Opskrifterne varierer også efter årstid og sæson, så du er sikret lækre fyldige supper om vinteren og stemningsfuld grillmad om sommeren. Som enkeltperson, par, samlevende eller familie kan I helt selv vælge hvilke madkombinationer I ønsker. Der er nok at vælge imellem! Gå på opdagelse i både velkendte retter med et twist, eller udforsk et nyt verdenshjørne. 

RetNemt har en chatfunktion, der gør det let at komme i kontakt med en medarbejder, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Har du spørgsmål til allergier, levering eller andet, kan du også let kontakte dem.

Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general