Aarstiderne Måltidskasser

Mest populære Aarstiderne Måltidskasser
9

Spar 30%

Se rabatkode
Se rabatkode
Aarstiderne Måltidskasser
Aarstiderne Måltidskasser
Spar 30%

Med en travl og pakket hverdag kan indkøb og madlavning hurtigt blive en byrde snarere end en fryd. Det kan være svært at skulle overskue hvordan familien skal spise sundt og varieret uden at bruge hele eftermiddagen og aftenen på at handle ind og kokkerere. Med en måltidskasse fra Aarstiderne får du mere tid til familien og mere nærvær, uden at gå på kompromis med økologi, bæredygtighed og sundhed.  

Vores tanker

Fordele og ulemper ved Aarstiderne

Fordele
  • Kendt virksomhed for god kvalitet
  • Alt er økologisk og godt for dig og planeten
  • Du kan selv sammensætte dine egne måltidskasse
  • Som medlem af Aarstiderne Plus får du en masse fordele
  • Kalorielette muligheder
Ulemper
  • Ikke alle vil prioritere økologi – det bliver du nødt til hos Aarstiderne
  • Udover budgetkassen kan Aarstiderne desværre være en af de dyrere muligheder i markedet – ikke for alle

Manden bag Aarstiderne, Thomas Harttung, fik sammen med makkeren Søren Ejlersen idéen om at køre deres grøntsagskasser fra Urte-Kompagniet ud til kunderne, så der ikke var behov for afhentning. Dette var startskuddet til de måltidskasser Aarstiderne i dag sender ud til danskerne med en mission om at levere friske råvarer ud til de mange alsidige danske hjem. Hos Aarstiderne finder du hurtigt inspiration til din næste måltidskasse – de tilbyder nemlig en masse forskellige opskrifter der gør hverdagsmaden meget mere spændende og varierende. 

God mad med god samvittighed

Med en måltidskasse fra Aarstiderne kan du have ro i maven og god samvittighed – alle råvarer er nemlig økologiske og kasserne efterlever 80/20-princippet, hvilket betyder at størstedelen af måltidskasserne er plantebaseret. Derudover arbejder Aarstiderne for at reducere CO2-udledningen for dem selv og deres leverandører. Mange af måltidskassernes råvarer er fra danske økologiske landbrug, men der indkøbes også fra udlandet med hjælp fra danske, kvalitetsbevidste specialister.

Aarstiderne er meget transparente i forhold til deres danske og udenlandske leverandører, og på deres hjemmeside kan du læse om de forskellige landbrug og de forskellige råvares ophav. Det sikrer dig en bevidsthed om det du og din familie kommer i munden, og det danner rammen om Aarstiderne som en virksomhed der er opmærksomme på alle aspekter af en god måltidskasse. Du bliver som vegetar og glutenallergiker også imødekommet med en række specielt tilpassede måltidskasser.

Bred vifte af måltidskasser

Aarstiderne har sørget for et hav af forskellige måltidskasser som gør det let at få både sundere, hurtigere og mere varieret hverdagsmad. Udforsk de mange familievenlige måltidskasser som BørneKvik med max. 30 minutters aktiv tilberedningstid, BørnefamilieKassen med retter der appellerer til både store og små eller BørneVegetar bestående af opskrifter med genkendelige opskrifter pakket ind i lettilgængelige grøntsager.

Hvis du gerne vil holde dit kalorieniveau nede, finder du også livsstilskasser med energireducerede måltider på 500 kalorier per måltid (i gennemsnit), som gør det lettere og mere overskueligt at holde vægten nede uden at gå på kompromis med næringsindhold og den gode smag. Disse måltidskasser er desuden lavet i samarbejde med en konsulent, der også giver gode råd om blandt andet motion og vægttab. Hvis du leder efter grønne måltider, har du masser at vælge mellem! Med VegetarKassen får du lækre vegetariske retter der mætter hele familien og som udover at være klimavenlige, også er velsmagende. Med FlexitarKassen kan du tilføje lidt kød og fisk til dine måltider, mens fokus stadig er grønt.

Er du i tvivl om hvilken af Aarstidernes måltidskasser der passer bedst til dig og din familie? Så hop ind på deres hjemmeside og prøv måltidskasseguiden der gennem et par spørgsmål om dine madvaner kommer med et forslag til de måltidskasser, der umiddelbart passer bedst til dig!

Helt kort

Aarstiderne i en nøddeskal

AarstiderneMåltidskasse
Måltider til3 – 5 dage
Pris pr. måltidfra 37 kr.
Antal personer1 / 5
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa

Andet interessant

Er Aarstiderne for alle?

Inspiration til nye madoplevelser

Nye retter kan virke uoverskuelige og svære at komme i gang med, for det kræver typisk ekstra tid og overskud, hvilket en travl hverdag ikke altid giver mulighed for. Hvis du gerne vil variere din kost, prøve nye smagskombinationer og -sammensætninger, så er en måltidskasse helt sikkert en ideel løsning for dig! Går du tilmed også op i klima og ønsker du rent mel i posen i forhold til CO2-udledninger, så er Aarstiderne et godt sted at signe op.

Med deres no fly-policy og skarpe klimafokuserede kundeløfter kan du med god samvittighed tage imod dine måltidskasser, der tilmed alle er 100% økologiske, sunde og velsmagende for hele familien. Du kan dog stadig komme vidt omkring med mange opskrifter, for eksempel gennem VerdensKassen med udfordrende og spændende mad der henter inspiration fra hele verden. Her finder du masser af smag gennem nye sammensætninger, der helt sikkert vil kilde på tungen og føre tankerne ud i den store verden.

Det kan godt være at tiden er knap hver aften, og at madlavningen derfor hurtigt bliver til færdigretter eller takeaway. Hos Aarstiderne kan du få sunde, lækre og velsmagende retter der kun har 10 minutters aktiv tilberedningstid. På den måde får du al den næring og energi du har behov for, uden at fylde kroppen med fedtholdig ”hurtig-mad”. Prøv også GodMorgenKassen for en god start på dagen med måltider der giver god mæthed og god samvittighed.

  • Budgetvenlige kasser er et kæmpe hit
  • Du kan let få hjælp til at vælge den rigtige kasse for dig
  • Aarstiderne har fem fantastiske kundeløfter til dig (læs på forsiden!)
Aarstiderne bedømmelse
Aarstiderne er Danmarks mest populære måltidskasse og af gode årsager. Ikke alene har de eksisteret i årtier i Danmark, men det har også medført en enorm gruppe af meget tilfredse kunder som har anbefalet dem til andre. Herfra er konklusionen også klar: Aarstiderne leverer fantastiske madoplevelser og måltidskasser.

Madlavning i fællesskab

Med en måltidkasse bliver madlavningen både nemmere, sjovere og inspirerende. Man kan sagtens være flere om at følge en opskrift, og fælles madlavning kan være ekstra kvalitetstid med familien eller blandt venner. Det er nemt at komme i gang – den simple opskrift vil guide jer igennem processen, så I kan nyde hinandens selskab og gå på nye madeventyr sammen. Måske har du lyst til at prøve helt nye retter? Eller måske går du efter at få dine favoritter flere gange om ugen. Lige meget om familien har kræsne medlemmer eller allergikere, er det stadig let at finde en måltidskasse hos Aarstiderne, der møder jeres behov. 

Hvad med pengene?

Er Aarstiderne pengene værd?

Bestil din næste måltidskasse hos Aarstiderne

Aarstidernes mange måltidskasser laves i samarbejde med en række dygtige kokke der hver byder ind med deres spidskompetencer indenfor gastronomiens verden. Du er dermed sikret gennemtænkte måltidskasser udarbejdet med passion og kulinarisk viden der danner rammen om lækre opskrifter! De kreative hoveder bag måltiderne har sammensat inspirerende, velsmagende og sunde opskrifter til at pifte hverdagsretterne op uden at gå ned på smag, kvalitet og bæredygtighed.

Når du tilmelder dig hos Aarstiderne får du 20% rabat på din første bestilling, og du kan prøve abonnementet af uden stres, for der er ingen binding. Lad dig inspirere af de mange forskellige måltidskasser med lækre opskrifter til både middagsbordet og morgenmaden. Når du vælger din ønskede måltidskasse kan du let se hvor mange måltider der indgår i en kasse og hvor mange personer det er til.

Dette varierer efter de forskellige kasser, men er let at navigere i. Når du har valgt mængden af måltider, kan du let tilføje flere ting til din måltidskasse, hvis du for eksempel er interesseret i mere frugt og grønt eller noget læskende til at akkompagnere maden. Herefter vælger du leveringsdag og kan dernæst gå direkte til kurven – og wupti! Før du ved af det, står en lækker måltidskasse foran din hoveddør!

Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general