Bonzo anmeldelse og rabatkode

Bonzo anmeldelse og rabatkode
8

Spar 20%

Se rabatkode
Se rabatkode
Bonzo anmeldelse og rabatkode
Bonzo anmeldelse og rabatkode
Spar 20%

Mangler du nye lækre retter på middagsbordet som er lynhurtige at klargøre men smagfulde og delikate? Så lyder Bonzo som det helt rigtige! Bonzo hædrer det hjemmelavede måltid uden at gøre det for tidskrævende at klargøre. Alle måltiderne er nemlig håndlavede færdigretter henkogte i glas og dermed hurtige at klargøre til både hverdag og ved gæstebesøg. Det er ikke altid let at sætte meget tid af til madlavningen i en travl hverdag, men med Bonzo får du mulighed for at servere skønne retter rige på smag og grøntsager på max. 30 minutter. Retterne har lang holdbarhedsdato og er fri for tilsætningsstoffer grundet henkogningsprocessen, som er en gammel konserveringsmetode. Alle måltider har en fyldig smag – så der er intet behov for yderligere smagsforstærkere!

Vores tanker

Fordele og ulemper

Fordele
  • Fantastisk lækker kvalitet
  • Rigtigt gode råvarer
  • God for klimaet
  • Intet spild overhovedet
  • Let og meget overskueligt
Ulemper
  • Meget få ulemper, og let at komme i gang med
  • Bedre rabatter hos andre leverandører

Lad jer samle om måltiderne

Måltidskasserne fra Bonzo indeholder måltider til 2-3 voksne eller 2 voksne og 1-2 børn – der er dermed ideelle til både familier med store og små børn. Der medfølger 3-5 forskellige måltider i en kasse, som kan fordeles udover ugen. Bonzo er aktuel med 9 forskellige måltidskasser som både indeholder gode hverdagsretter til familien, men også weekend- og gourmetmad til de dage, hvor der kommer gæster eller hvor man trænger til noget ekstra lækkert.


Som familie er det hyggeligt at kunne samles omkring bordet til et lækkert måltid. Med Weekendpakken er der lagt i ovnen til en lækker hyggemiddag, hvor I gennem skønne franske og italienske klassikere får serveret dejlig mad der fylder godt i maven og som er til at huske! Du kan have det hele klar på max. 20 minutter og dermed fuldt ud nyde selskabet og nærværet.

Favoritmåltider til store og små

Hos Bonzo finder du flere måltidskasser som passer godt ind i hverdagsrutinen hos en travl familie – maden tager nemlig ikke længere end 30 minutter at klargøre, og til gengæld har du lækre og smagfulde retter. Prøv for eksempel Suppekassen med dejlige veganske supper perfekt til de kolde dage. Eller nyd Familiepakken med populære retter alle elsker! Hvis I er interesseret i at spise efter KETO (færre kulhydrater) ligger valget på både KETO Måltidskassen og KETO Gourmetkassen, hvoraf sidstnævnte rummer ekstra appetitvækkende måltider. Udover de børnevenlige familiekasser, tilbyder Bonzo også en måltidskasse med pastaretter, nemlig Pasta – Basta! der disker op med dejlige pastaretter som falder i alles smag.
Som udgangspunkt er kasserne sammensat af Bonzos populære måltider, men du kan også selv samle en pakke, hvis du har bestemte favoritter. Bonzos måltidskasser er hurtige at komme i gang og har desuden lang holdbarhed i køleskab. Det giver en stor fleksibilitet, så du kan gemme dine favoritter til den helt rigtige lejlighed, og det er specielt rart, når man i husstanden har mange ugentlige gøremål og fritidsinteresser, som også er tidskrævende. Måltidskasser fra Bonzo er ideelle til familier der holder af klassiske populære retter, men som også ønsker godt med grøntsager og vitaminer eller veganske alternativer. Måltiderne er lynhurtige at have klar, men langt sundere end fastfood! Kom ind i en god vane med dejlige måltidskasser fra Bonzo. Når du tilmelder dig Bonzos nyhedsbrev, får du desuden 1 gratis måltid ved din første bestilling.

Helt kort

Bonzo i en nøddeskal

SkagenfoodMåltidskasse
Måltider til1 – 5 dage
Pris pr. måltidfra 33 kr.
Antal personer2 / 4
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa
Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general