Skagenfood Måltidskasser

Bedst til prisen Skagenfood Måltidskasser
8

Spar 25%

Se rabatkode
Se rabatkode
Skagenfood Måltidskasser
Skagenfood Måltidskasser
Spar 25%

Vil du gerne implementere mere fisk i din kost? Så har Skagenfood de helt rigtige måltidskasser til dig eller din familie. Med adresse i havnebyen Strandby bringer Skagenfood især friskfanget fisk i højsædet. Med en måltidskasse fra Skagenfood kan du være sikker på at få råvarer og måltider der efterlever de anbefalede kostråd, indeholder mange økologiske ingredienser samt mulighed for en masse fiskeopskrifter.

Vores tanker

Fordele og ulemper

Fordele
  • God kvalitet
  • Spændende valg af varer
  • Klimavenligt
  • Ingen spild
  • Let og meget overskueligt
Ulemper
  • Ikke helt så brugt som andre i måltidskassemarkedet
  • Ikke nævneværdige rabatter

Gør noget godt for din sundhed og for klimaet

Fødevarestyrelsen anbefaler min. 350 g varierende fisk om ugen grundet de sundhedsmæssige faktorer som omega-3-fedtsyrer, vitamin D og protein. Men fisk er ikke kun en sund spise, det er også godt for klimaet. Med en måltidskasse fra Skagenfood kan du altså både gøre noget godt for din sundhed og for miljøet. Alle deres måltidskasser og -løsninger indeholder desuden 100% økologiske grøntsager og leveres direkte til dig uden mellemled, så du får helt friske råvarer. Mange danskere spiser for lidt fisk – så hvorfor ikke gøre det lettere for dig og din familie at få tilstrækkeligt med fisk gennem måltidskasser fra Skagenfood! Kom ind i en god vane med varierende fisk hver uge for at styrke din families sundhed og skabe gode kostvaner.

Bredt udvalg af lækre måltidskasser

Du kan let tilpasse din bopæls præferencer og vælge forskellige typer måltidsklasser hvad end du leder efter mad som alle i familien kan spise, måltider der er hurtige at klargøre efter en lang arbejdsdag eller som egner sig til vægttab, såvel som kasser med fisk som hovedingrediens. Vælg mellem måltidskasser til mellem 1 og 5 personer med ingredienser til 1-4 dage. Med en mission om at få flere danskere til at spise mere fisk, giver Skagenfood lækre bud på friske fiskekasser. Få håndfileteret, frisk dansk vildtfanget fisk leveret direkte til døren sammen med inspirerende opskrifter, så du kan gøre fisk til en del af din ugentlige madplan.
Skagenfood tilbyder både vegetariske og allergivenlige måltidskasser til dig med særlige præferencer. Har du brug for frugt og grønt til børnenes madpakker, til morgenmaden eller som sund snack i løbet af dagen? Så prøv Skagenfoods Frugt & Snack Kasse der indeholder min. 1,5 kg økologisk frugt og grøntsagssnacks.
De varierende opskrifter er lette at komme i gang med. Du kan hurtigt danne et overblik over allergener, såvel som se rettens hovedingrediens og sæson. Gennem billeder og simpel tekst, kan du hurtigt begynde at tilberede et lækkert måltid. Opskrifterne indeholder desuden bonusinfo der for eksempel rummer tips til tilberedning eller nyttig viden om rettens ingredienser. På hver måltidskasse kan du foruden en oversigt over kassen og ugens indhold, læse om kokken bag opskrifterne.
Dine måltidskasser bliver leveret tidligt om morgenen, så du let kan sætte varerne på køl inden du tager hjemmefra. Leveringen betaler du gennem dit abonnement (dog forekommer tillæg ved enkeltkøb), der gør løsningen mere gnidningsfri. Du kan let navigere og ændre i dine måltidskasser på Skagenfood.dk. Hjemmesiden tilbyder desuden en shop med Skagenfoods egne produkter. Her kan du købe lækre produkter som pasta, kaffe, olier og saucer.

Helt kort

Skagenfood i en nøddeskal

SkagenfoodMåltidskasse
Måltider til2 – 5 dage
Pris pr. måltidfra 36 kr.
Antal personer2 / 4
VegetarmulighedJa
Vegansk mulighedJa

Mine Måltidskasser
Logo
Enable registration in settings - general